Maakt anderen graag gelukkig

 

Top 100 boeken voor ondernemers

Van nature ben ik geen lezer en met mijn dislectie wordt het lezen niet makkelijker. Echter ben ik van mening dat je als ondernemer een bredere kijk krijgt op situaties, je sneller beslissingen neemt en dat je gemakkelijker een visie over bepaalde onderwerpen kan vormen. Simpelweg omdat je over meer kennis beschikt waar je een eigen mening over kunt vormen.

Ik heb me dan ook een gewoonte aangeleerd door elke ochtend en avond te lezen. En dan geen trillers of romans maar boeken die helpen bij mijn ondernemerschap. Uiteindelijk is lezen onderdeel van mijn dagelijkse routine geworden en kan ik niet meer zonder, zeker omdat ik zie hoeveel meerwaarde het mij geeft en ik er mensen mee kan helpen.

Ik deel dan ook graag mijn top 100 boeken voor ondernemers. Wellicht heb jij er wat aan 🙂

X