Maakt anderen graag gelukkig

The Business Factory nieuwe hoofdsponsor van judoka Nadiah Krachten

Vanaf 1 augustus 2019 wordt The Business Factory de nieuwe hoofdsponsor van judoka Nadiah Krachten.

Wij vinden het super om Nadiah Krachten te mogen sponsoren en haar daarmee te helpen haar droom te verwezenlijken.

Ik, Dion van Lingen, oprichter van The Business Factory, gevestigd in De Krachtcentrale in Huizen, kende Nadiah al langer via de sportschool waar we beiden judoën.

Een paar maanden geleden hoorde ik dat Nadiah geen hoofdsponsor meer had, net op het moment dat ze zich eigenlijk niet druk zou moeten maken om randzaken, maar op het bezig zijn met haar ultieme droom: meedoen aan de Olympische spelen. Voor dat ze zover is ligt de focus nu op het kwalificeren voor het EK en WK Junioren.

Ik voelde direct dat ik haar moest gaan helpen. Als judoka moet je namelijk niet alleen veel tijd vrijmaken voor de sport, maar ook veel kosten maken om naar verschillende trainingslocaties en toernooien in Europa te reizen. Ik wilde er dan ook voor zorgen dat ze daar geen zorgen om hoefde te maken en zich volledig kon focussen op haar sport.

Met The Business Factory ontwikkelen en ondersteunen wij ondernemingen die bijdragen aan een betere wereld. Dit doen we ook voor personen die geen werk hebben of niet precies weten wat ze willen. Ons uitgangspunt is inkomsten genereren met hetgeen waar men gelukkig van wordt. Het draait daarbij om op het vinden van een missie en passie die aansluit bij de persoon. In het geval van Nadiah is dit helemaal duidelijk. Haar missie: kwalificeren voor het EK en WK junioren en uiteindelijk haar droom: meedoen aan de Olympische spelen. Haar passie: judo.

Wij van The Business Factory willen haar niet alleen financieel steunen, maar ook voor haar een businessmodel ontwikkelen waarmee ze inkomsten kan genereren, zodat ze haar missie en passie kan blijven volgen en niet volledig afhankelijk is van sponsorgelden.

Wij kijken dan ook heel erg uit naar onze samenwerking, in een jaar waar het voor Nadiah moet gebeuren. Aankomend jaar is dit het laatste jaar bij de Junioren en hoopt zij zich dan ook te plaatsen voor de eindtoernooien, EK en WK. En daarmee is ze op weg naar haar ultieme droom; de Olympische Spelen. Stap voor stap beklimt zij haar berg.X