Maakt anderen graag gelukkig

De krachtcentrale: Een plek vol ideeën

De Krachtcentrale staat nog deels in de steigers maar ik zit er alvast ?

Ik heb even geduld moeten hebben maar nu zit ik op de meest vette locatie bij mij in de regio, wat ook nog eens perfect aansluit met wat ik het liefst doe. Ideeën bedenken!

De Krachtcentrale in Huizen heeft tot kort na de 2e wereldoorlog Huizen voorzien van stroom. Daarna heeft het jarenlang leeg gestaan. Vroeger droomde ik er al van om me daar ooit te kunnen vestigen. En nu zit ik er gewoon ??

Twee initiatiefnemers hebben de Krachtcentrale omgetoverd tot een inspirerende plek die verschillende mensen bij elkaar moet brengen. Met een bar, restaurant, gym, club, expositieruimte, vergaderruimtes en 10 creatievelingen die hier zijn gevestigd, zal dat zeker lukken!

Er wordt nu nog hard gewerkt om de laatste zaken af te maken maar het is al zo goed als klaar. In september 2018 is de Krachtcentrale open gegaan voor publiek. Er waren nog 2 ruimtes beschikbaar en veel kandidaten hadden zich hier voor aangemeld. Na een aantal gesprekken, een korte presentatie en overleg, heb ik uiteindelijk de ruimte mogen betrekken.

Na twee weken verhuizen en een week inrichten ben ik nog steeds zo blij dat ik hier kan ondernemen ?

OK genoeg gekletst… er moet nu echt gewerkt gaan worden, er ligt een hoop werk op mij te wachten.X